onsdag 16 juni 2010

3 dagars...

Nu börjar det dra ihop sig till Elmia, tre dagars utställning...Det ska bli jättekul att åka, främst att träffa och vara tillsammans med Sarah o Fredrik. Galna Sarah som var den som hittade på att vi skulle åka. Vi har införskaffat tält också :-)
Jag var till Cindy och putsade killarna i tisdags. Freddy är i högform och Hugo är i en riktig slyngelålder. Hon jämförde honom med en 17 årig tonårs kille som dragit iväg på längden och ser ut som ett rangligt spret. Ha ha ha...ja vi får väl se hur det går för killarna.
I augusti är agendan full främst för Hugos del, först ska Stine ta honom på utställning i Oslo, helgen efter det ska jag ställa dem i Eskilstuna och Norrköping och helgen efter det ska Sarah ta med Hugo till Gotland. I juli har jag planer på att anmäla till Köping. Uj uj uj...hoppas verkligen inte att killarna tycker det blir tråkigt!
I helgen nu som kommer åker Casper iväg till Göteborg på Viking Cup, en stor rugbyturnering som vi tyvärr missar. Vi hejjar på Exiles från Jönköping!
Som om inte det var nog så flyttar Christopher och Sophie till sin nya lägenhet i helgen...
Skönt att vi har semester nästa vecka!

1 kommentar:

Evelinas hus sa...

Hej,
Blev väldigt fint med nya utseendet :-)
//Caroline