måndag 25 augusti 2008

Dagen efter :-)

He he he - jag är fortfarande lika glad som i går för att det gick så bra för Freddy!

Vi skulle ju ha börjat på ny kurs i går eftermiddag (lydnad) som vi missade eftersom vi gick vidare på utställningen - om det nu är någon som har missat det?? He he he...
Så ikväll har vi varit på Årstafältet i 1 1/2 timma och gjort läxan vi skulle ha fått, Christopher o Sophie var på kursen och har instruerat vad som gäller till nästa söndag.

Alltså - han har blivit så vuxen och intresserad av att lära sig att jobba tillsammans, oavsett vad det är ...för tillfället i alla fall...han fattar direkt.
Jag ska anmäla till grytträning på lördag i Skogstibble, det får bli avgörande om vi ska fortsätta att träna till hösten eller vänta till våren.
Anmälan till Strängnäs i oktober ska också göras...lika bra att visa honom nu när han verkar tycka att det är kul.

I dag fick jag också några valpbilder av Kicki (matte till Freddys bror Gibson) hemifrån Sigrid o Hans innan vi ens hade sett honom själva. Stort tack, jätteskoj!
(Freddy är den med lite ljusare huvud)





1 kommentar:

Anonym sa...

Kul med en border till i bloggosfären. :) Och kul att du börjat lydnadsträna. Tror det går väldigt många hussar och mattar till bt:s i det här landet som inte har en aning om vilken vilja till arbete och samarbete det finns i de små kropparna. Börjar du sedan träna spår också, vilt- eller personspår, så har du garanterat en trött och lycklig hund. :)