tisdag 1 december 2009

S(pa) S(torstädning) S(pår)

Förra veckan låg Casper hemma i halsfluss. Han var jättedålig så nu har vi införskaffat en febertermometer :-)
I torsdags lämnade vi barn och hundar hos mormor för då for jag, Niclas o Angelica till Trosa där vi bokat övernattning och spa till oss och Mathias som inte visste något. Hans chef skickade ner honom dit för att hämta en nyckel. Trodde Mathias. Vi satt och tittade på när han stod på gatan och kliade sig i huvudet och ringde sin chef för att höra vart exakt han skulle. Hur som helst blev han glatt överraskadoch vi hade ett jättetrevligt dygn där. Småttingarna passade på att förlova sig, efter 5 år i synd :-)
Stort GRATTIS mina små älsklingar!
Helgen tillbringade vi hos pappa med inhyrd container och en stoooor rensning! När vi åkte från honom i söndags var det ett nytt hus, skinande rent och tömt på allt han sparat på som han inte behöver, rättare sagt saker vi har övertygat honom om att han inte behöver :-)

Hugo har också varit på spår med Marion, två olika spår hade hon lagt och han är ju bara för grym! Problemet är att få honom att släppa klöven, han är som gaaaaalen! Det går inte att byta den mot någonting. Han ska absolut gå anlagsprovet så fort son möjligt, i januari blir han nio månader. Han har ett bra tempo men han är så het att det finns risk för stress, vi kommer att lägga lite spår utan klöv i spårslutet. Han nästan ylade i spåret :-)

Inga kommentarer: