söndag 22 november 2009

Lite sol i alla fall

I fredags åkte vi till landet hela familjen utom Sophie som fick vara hemma o jobba. Lördagen var ju underbar med soooool! Jag hade nästan glömt bort hur det var när solen skiner så mörkt som det har varit sista veckorna...Hundarna har varit ute mest hela tiden. Även om Hardy gärna hänger vid ytterdörren och vill vara inne, till skillnad från Hugo, Hardy och Freddy som hänger på insidan av dörren och vill ut.
Mathias har snickrat på lekstugan, så nu har han beställningar på nya dörrar både från mig o mormor.
Vi fick besök av Hardys uppfödare på lördageftermiddagen, dock utan hundar, det var trevligt! Tyvärr blev Nic sjuk och har sovit mest. Jag o Angelica har julpysslat lite med lite grejer vi hittade i stan.Fint!
I dag var det utställning i Sundbyholm som anordnades av Svenska Boxerklubben. Lite bättre lokal än förra helgen, även om den här också var trång! Det gick ganska snabbt och vi for tillbaka till landet, en fördel att gå på utställning i närheten :-)
Resultaten finns här Freddy & Hugo
Årets sista utställning blir på mässan i december, men bara för Freddy dåHugo ännu är för liten.

2 kommentarer:

Sarah,Yoggi&Harry sa...

HEJ!!! Kul med in.off utställningar, det brukar vara så fina rosetter och roliga priser! Kritiken ser ju bra ut, bara Hugo stannar i växten... ; ) Hopas ni får en kanonvecka!!! Vi ses på Stora Sthlm om inte annat, jag har ju börjat som doggy-walker på Hundstallet i Åkeshov by the way. Kul att göra något för de mindre priviligierade! Kramar!!!

Freddy the dog sa...

Vad kul att du fått bli doggywalker!Vi stödjer dem såklart! Det anordnas en inoff i januari i Eskilstuna där pengarna går till Hundstallet, kanske något att anmäla er till? Självklart ses vi på mässan, jag ska försöka få Freddys päls fixad tills dess :-)
Ha det bra! Kram