söndag 14 februari 2010

Kompispromenad

I dag har vi varit på promenad med bästa Borderkompisarna Harry & Yoggi. Sarah var lite taskig mot Yoggi och lät honom starta promenaden med en munkorg...Helt i onödan ju...han blev av med den ganska kvickt. Yoggi skötte sig hur bra som helst, precis som de andra killarna. De är verkligen så sööta! Så kul att ha dessa kompisar! Så fina killar!
Harry är helt underbar som han flyger fram och bara utstrålar LYCKA! Han och Hugo påminner mycket om varandra med all deras energi. Lite "no brain-no pain" över dessa båda tycker jag...Freddy o Yoggi är mer lika varandra som två viktigpettrar. Hade hundar burit glasögon och slips hade de båda haft det. Inge skit under klorna där inte...Till skillnad från både Yoggi o Harry har vi lite sämre pli på bröderna bus = mina hundar. De har inte lika stora öron när Matte ropar. I dag drog de iväg och tyckte att en häst skulle vi väl kunna skrämma lite fart i under promenaden, som tur var verkade hästen inte bli alltför upprörd. Behöver träna lite mer hyfs med Hugo & Freddy...
Lite bilder igen, inte bästa kvalitén men ändå...

Söta Yoggi
Vart tog Harry vägen? Bröderna Bus
Kollektiv kisspaus
Freddy, Hugo, Harry & Yoggi
Duktiga storebröder poserar fint - småbröder planerar flykt...

1 kommentar:

Sarah sa...

Underbart!!! Din "personanalys" av vovvarna är ju bara mitt i prick! Får sy två små manchesterkavajer med armbågslappar till våra farbröder... hehehe. Glad att Harry & Hugo hade så kul hemma hos din bror idag, tror de är mer lika i temperamentet trots åldersskillnaden! =D Dina hundar ÄR lydiga, de lider bara av selektiv hörsel... Kramar!!!