måndag 6 september 2010

Lite av varje

Oj vad tiden går fort!
För två veckor sedan var vi på ringträning inför Ostkanten med BTS ute på Hundudden. Super ställe som jag varmt kan rekommendera att besöka. Vi hade en bra träningskväll med likasinnade. Även Christopher fick hänga med och träna Hardy, lite special med Johanna som är en superproffsig handler på den lite större modellen av hundar :-) Maria Kierkegaard och Stine jobbade flitigt med oss andra.

Förra helgen var Hugo med Sarah & co till Gotland på utställning. Det gick jättebra, han skötte sig bra och hade väldigt kul med sin bästis Harry. Dom är verkligen kompisar!

Hugo fick bla kritiken "gosig", det tycker jag var coolt. Tydligen höll han på att somna på bordet när domaren kollade honom och kliade honom under hakan...Kritiken ligger på hans sida. Harry fick CK båda dagarna men icke något cert, så nära men ändå inte...
Freddy, jag och Marita passade på att åka till Knivsta den helgen och vara med på Ostkanten. Freddy blev R i sin klass med jättefin kritik och nominerad till Bästa Huvud, som han dock inte vann :-) Super bra väder och som vanligt alla braiga Borderkompisar på plats!
Sedan hade jag och Marita en supermysig tjejhelg! Killarna var i Göteborg på rugby, Bath Camp och kom hem sen söndagkväll/natt.
Nu i helgen har det varit tre fullproppade dagar på Hundens Hus med Sarah, Harry och Hugo. Vi har jobbat med klicker så jag tror jag skulle stå o sova till slut. Trött men nöjd efter en toppenkurs! Nästa block i oktober ska vi jobba med valpar - mysigt!
Nästa helg är det dags för Hugos MH. Det ska bli såå kul!! Återkommer med rapport från det.
Avslutar med en bild från helgens kurs där Hugo ligger och lyssnar intensivt på "fröken" Martina när hon pratar klicker.


2 kommentarer:

Sarah,Yoggi&Harry sa...

Hej hjärtat! Jaa, vilken intensiv tid vi kom in i efter semestern... Tack för en underbar helg och för att du introducerade oss för Drottningholm, me like!!! Kram!

Camilla. V o Isac sa...

Hugo, vilken stil! ;)
Kram fr oss