söndag 27 september 2009

Hektisk helg

Helgen började hemma hos Thomas o Tessan där vi firade Mathias 20 års dag! Det var mycket god mat och jättetrevligt även om vi inte stannade till sist...
Lördag morgon samling för Exiles kl 8 inne vid centralen för bussfärd till Enköping. Niclas for på innebandymatch med Örby killarna. Även Mathias var med, han hade blivit erbjuden sovmorgon men tydligen var han tillräckligt pigg för att hänga med och coacha sitt lag.
Vi kom till Enköping lagom till Caspers första match som de vann. De spelade riktigt bra! Dagens två andra matcher förlorade dom. Och slutade som trea i sin grupp. De spelade kanonbra hela dan!
Jag och Niclas for vidare 20 mil till Hällefors mot grythundsklubbens fest. Vi hade en jättetrevlig kväll med god mat och ett gäng glada människor, de flesta helt nya bekanta. Bra att du låg på Yvonne! Vi hann ju! Söndag morgon frukost i Hällefors sedan tillbaka till Enköping. Grabbarna slutade som 4:a och det tycker jag var helt ok, Casper grät och var inte alls nöjd. Han har kämpat som en galning trots skador och förluster. Han har nog skaffat sig smeknamnet Terminator...Sista matchen om 3:e pris var oerhört jämn och Exiles hade lika gärna kunna vinna. Men Erikslund vann med 2-1.
Vi kom hem vid sju och då var både hundar och vanliga helt slut. En rolig och händelserik helg med andra ord.
Bilder kommer!

Inga kommentarer: