lördag 14 maj 2011

Årets Border del 2

Oj vilken dag vi har haft! Både lång, varm och trevlig! Niclas gjorde en kanonbra debut i ringen tycker jag :-) Tyvärr är varken Freddy eller Niclas särskilt roade av utställning så just den kombinationen kanske inte är optimal...Men de gjorde i alla fall ett bra jobb och Freddy fick hyfsad kritik, han är dock åt det större hållet! Hugo fick jättefin kritik! Så jag tycker att vi har all anledning att vara nöjda med dagen. Hugos pappa Luppe blev BH 5 och Hugos farfar Dante blev Årets Border!
Det var många fina hundar, 170 anmälda, och ett stort grattis till er alla!
Vi fick besök på plats i dag av en eventuell framtida Freddy-valpköpare, det var jättekul! De hade med sig sin Malletik som trots sin ålder verkade vara en pigg dam...samt en mycket söt dotter som delade ut många klappar till killarna.
Som sagt - en jättetrevlig dag med härliga rasvänner. Vi hade planerat att stanna kvar på kvällen men vi var helt slut båda två (alla fyra förresten) och längtade hem till landet! Efter lite mat och ett glas vin så sov jag gott i soffan...Zzzzz


Mamma Ippon och syrran Aiko


Pappa Luppe och Hugo


Fredrik o tjejerna


Killarna blir ompysslade av Meia


Fina Freddy o bästa Husse





Tittut!


1 kommentar:

Sarah sa...

Grattis till en suverän helg! Hoppas vi kan vara med nästa år! Jag tror Nic skötte sig suveränt, han hypnotiserade väl inte Freddy så han lade sig ned iaf... =) Kul att träffa valpköpare och andra borderidioter. Saknade dig i skolan!