söndag 25 juli 2010

I en annan del av Köping

Närmare bestämt Kristinelunds sportfält. Dit for vi på utställning tidigt i morse.
Det var ett härligt spöregn och hela 14 grader varmt, det blåste rejält emellanåt också. Ingen dum investering det där utställningstältet! Vi har haft glädje av det både i sol och nu i regn.
Trots väder o vind har vi haft en toppendag med sällskap av bland andra Camilla med Isac, Stine o Fredrik m tjejer, Yvonne o Luppe samt Johanna med Ridgebacktjejen Alba (för övrigt Freddys nya span) samt andra likasinnade.
Jag är jättenöjd med dagen, Freddy fick ett CK och Hugo ett HP.
Våra bästa pappor möttes i veteranklassen där pappa Luppe slog pappa Blixten, de blev 1:a och 2:a.
Isac fick sitt andra cert, även Kiwa placerade sig fint med fin kritik.
Innan BIS Veteran finalen som Luppe skulle vara med i blev vi bjudna hem till Yvonne o Lasse på en kanonlunch som Lasse fixat medan vi var på utställningen. Nåja, efterrätten tror jag att Yvonne hade fixat innan...Tusen tack alla för en supertrevlig dag! Nu är vi trötta!!
Tyvärr hade jag ingen egen kamera med med hoppas få ta del av de kort som Fredrik tog...
Killarnas kritik finns som vanligt på deras egna sidor.
PS Bästa Borderkompisen Harry, som vi saknade i dag, satte skräck i oss i kväll genom att vara på rymmen i över sju timmar! Snacka om att timmarna gick långsamt innan vi fick det glädjande beskedet att han var hemma igen!! FY Harry - inte göra så!! :-D

1 kommentar:

Sarah,Yoggi&Harry sa...

Nu har vi hämtat oss såpass att vi kan lämna kommentarer här... =) Grattis till jättefina resultat, ska bli kul att få äran att visa din lille ic3:a på Gotland. Kraaaam!!!